Mielipide: Ostoskärryt pudotettiin ylhäältä pysäköintihallista kävelytielle Myyrmäessä – parkkihallit eivät ole hengailupaikkoja, valvontaa tarvittaisiin

29Minna Lehto

Kirjoittaja kannustaa huolenpitoon lapsista ja siihen, että heidän vapaa-ajan vietostaan ollaan selvillä. Viattomaksi tarkoitetulla pilalla voi olla jopa hengenvaaralliset seuraukset.

Olin mieheni kanssa kävelemässä Myyrmäessä Liesikujan pysäköintihallin ohi lauantaina 21. elokuuta kello 19.30−19.50, kun pysäköintihallin ylimmästä kerroksesta pudotettiin ostoskärryt kävelytielle.

Heti ostoskärryjen putoamisen jälkeen pysäköintihallista juoksi kaksi arviolta alle 15-vuotiasta poikaa.

Onneksi ostoskärryt eivät pudonneet kenenkään päälle. Jos näin olisi käynyt, siinä olisi todennäköisesti henki lähtenyt ja myös ostoskärryt pudottaneiden nuorten ilta sekä koko loppuelämä saanut ikävän käänteen.

Pysäköintihallit eivät ole hengailupaikkoja. Pidetään huolta lapsistamme ja nuoristamme ja ollaan kiinnostuneita ja tietoisia siitä, missä he viettävät vapaa-aikaansa ja mitä he tekevät. Viattomaksi tarkoitettu pila voi pahimmillaan viedä toiselta hengen ja pilata myös lapsen tai nuoren oman elämän.

Pysäköintihallin purkamiseen asti sen luona on tarpeen lisätä valvontaa ilta-aikaan ja viikonloppuisin, jotta alueella liikkuvien turvallisuus voidaan taata.

Minna Lehto

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut