Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mielipide | Hiekkaharjun vesitornin suoja-aitoja saatetaan vielä tarvita

HSY kertoo, että Hiekkaharjun uuden vesitornin rakentamisaikaiset suoja-aidat ovat edelleen paikoillaan siltä varalta, että niille saattaa olla käyttöä vanhan vesitornin purkamisen yhteydessä.

“Ihmettelevä asukas” -nimimerkki ihmetteli Vantaan Sanomien mielipidepalstalla, että miksi keväällä valmistuneen Hiekkaharjun uuden vesitornin rakennusaikaiset suoja-aidat ovat haittaamassa näkyvyyttä.

Suoja-aidat on jätetty paikalle tarkoituksella, koska on suunniteltu, että kyseistä aluetta voidaan tarvittaessa käyttää Hiekkaharjun vanhan vesitornin purun yhteydessä varastoalueena.

Lue myös: Hiekkaharjun uusi vesitorni on viimein käytössä – Nämä ovat tornin mitat

Hiekkaharjun vanhan tornin purun valmistelu etenee ja lokakuussa todennäköisesti tiedämme, tarvitaanko kyseistä aluetta purkutyömaan käyttöön. Silloin ratkeaa myös suoja-aitojen kohtalo.

Vanhan vesitornin purku-urakoitsija pyritään valitsemaan loppusyksystä 2021. Purku kestää noin vuoden ja se tullaan tekemään turvallisesti huomioiden tornin sijainti rakennusten ja teiden läheisyydessä.

Lisätietoa vanhan tornin purkamisesta: hsy.fi/vanhavesitorni

Jyrki Kaija osastonjohtaja, HSY