Mielipide | Hiekkaharjun vesitornin suoja-aitoja saatetaan vielä tarvita

HSY kertoo, että Hiekkaharjun uuden vesitornin rakentamisaikaiset suoja-aidat ovat edelleen paikoillaan siltä varalta, että niille saattaa olla käyttöä vanhan vesitornin purkamisen yhteydessä.

“Ihmettelevä asukas” -nimimerkki ihmetteli Vantaan Sanomien mielipidepalstalla, että miksi keväällä valmistuneen Hiekkaharjun uuden vesitornin rakennusaikaiset suoja-aidat ovat haittaamassa näkyvyyttä.

Suoja-aidat on jätetty paikalle tarkoituksella, koska on suunniteltu, että kyseistä aluetta voidaan tarvittaessa käyttää Hiekkaharjun vanhan vesitornin purun yhteydessä varastoalueena.

Lue myös: Hiekkaharjun uusi vesitorni on viimein käytössä – Nämä ovat tornin mitat

Hiekkaharjun vanhan tornin purun valmistelu etenee ja lokakuussa todennäköisesti tiedämme, tarvitaanko kyseistä aluetta purkutyömaan käyttöön. Silloin ratkeaa myös suoja-aitojen kohtalo.

Vanhan vesitornin purku-urakoitsija pyritään valitsemaan loppusyksystä 2021. Purku kestää noin vuoden ja se tullaan tekemään turvallisesti huomioiden tornin sijainti rakennusten ja teiden läheisyydessä.

Lisätietoa vanhan tornin purkamisesta: hsy.fi/vanhavesitorni

Jyrki Kaija osastonjohtaja, HSY

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut