Aluevaltuustoon tarvitaan sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia – kansanedustajat pois ehdokaslistoilta

Kirjoittajan äänestysintoa tulevissa aluevaaleissa haittaavat poliitikkoehdokkaat, jotka ovat mukana jo muissa luottamuselimissä.

En tule äänestämään aluevaaleissa, jos siellä on yksikin kansanedustaja tai ministeri ehdolla. Aluevaltuustoon pitää valita sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia, eikä politiikkoja, joilla ei ole mitään pätevyyttä hoitaa niin tärkeitä asioita.

Onhan se aika epätasa-arvoista koko maata ajatellen, ettei Helsinki joudu järjestämään vaaleja, mutta muu Suomi joutuu järjestämään. Tämä hallitus on aina vedonnut siihen, että kaikki pitää olla tasa-arvoista, mutta tästä on tasa-arvo kaukana.

Ei tarvitse ihmetellä, miksi ihmiset eivät käy äänestämässä. Moni tuttavani ei äänestä enää kuntavaaleissakaan, koska siellä on kansanedustajia ehdolla. Itsekin kuuluin tähän joukkoon viime kunnallisvaaleissa. Vaalien järjestämiseen kuluva rahamäärä pitäisi käyttää sairaanhoitajien palkkoihin.

Vaaleihin kyllästynyt

Lue myös: Lähtö aluevaaleihin mietityttää vantaalaisia kansanedustajia – kaksi on varmasti ehdolla, näin he perustelevat päätöstään

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut