Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lue Vantaan Sanomien uusi kuukausiliite Selkovantaalainen täältä!

Mielipide | Aina paketti ei mahdu toivottuun paikkaan – silloin Posti ohjaa paketin mahdollisimman lähelle

Kirjoittaja muistuttaa Postin tekevän pakettirumbassa parhaansa. Silti paketti voidaan joskus ohjata toiseen paikkaan.

Vantaan Sanomien lukija kirjoitti pakettien toimituksista Vantaalla.

Joulu on meille suomalaisille tärkeä juhla, ja teemme kaikkemme varmistaaksemme sujuvat pakettitoimitukset ja hyvän joulumielen. Paketteja on tällä hetkellä liikkeessä paljon ja etenkin verkko-ostaminen on aktiivista.

Olemme varautuneet sesonkiin kasvattamalla palvelupisteverkostoa, palkkaamalla tuhansia jouluapulaisia ja avaamalla väliaikaisia noutopisteitä.

Vantaalle avasimme vilkkaimman joulusesongin ajaksi neljä väliaikaista noutopistettä. Täytämme automaatteja useita kertoja päivässä sitä mukaa kun paketteja noudetaan.

Välillä voi valitettavasti käydä niin, että paketti ei mahdukaan toivottuun paikkaan. Jos näin käy, ohjaamme paketin mahdollisimman lähelle.

Jos tuntuu, että paketti päätyy liian kauas tai täysin väärään paikkaan, meihin voi aina ottaa yhteyttä OmaPostin chatissa tai soittamalla, niin selvitämme tilanteen.

Postin tulevaisuus on vahvasti paketin, verkkokaupan ja logistiikan palveluissa, ja näiden palveluiden parantamiseksi teemme kovasti töitä.

Kari Niukkanen, aluepäällikkö, Posti