Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mielipide | Kukaan ei ole kysynyt kansalaisten mielipidettä soteuudistuksesta – "Tyhjää äänestäminen tai äänestämättä jättäminen on ainut todellinen vaihtoehto"

Voimme äänestää vain muutoksen puolesta, vastustaminen ei ole mahdollista , soteuudistusta kritisoiva kirjoittaja toteaa.

Tulevat aluevaalit ovat näennäisdemokratiaa ja vallan anastaminen äänestäjiltä, samalla tavoin kuin maissa, missä äänestäjällä ei ole todellista vaihtoehtoa. Voimme äänestää vain muutoksen puolesta, vastustaminen ei ole mahdollista.

Varsinaisesta päätöksestä, eli sote-palveluiden muutoksesta, joka on yksi suurimpia muutoksia Suomen hallintohistoriassa ja sen hyväksymisestä ei ole kysytty kansalaisten mielipidettä.

Eduskunta on riidellyt ja vääntänyt asiasta useita vaalikausia ja olisi välttämätöntä esittää tehty ratkaisu kansanäänestyksessä hyväksyttäväksi tai hylättäväksi.

Esitetty malli nostaa terveydenhoidon kustannuksia ja palveluiden parannuksista ei ole kukaan suostunut antamaan takuuta tai uskaltautunut kantamaan poliittista vastuuta.

Kunnille tullee jäämään miljardien velka soteinvestoinneista mutta tulorahoitus niiden hoitamisesta viedään kunnilta. Muutos tulee johtamaan uuden alueveron käyttöönottoon ja nostamaan kokonaisveroastetta.

Koska yksikään puolue ei ole uskaltanut kyseenalaistaa tehtyä päätöstä ja vaatia siitä kansanäänestystä, on äänestäjän ainut mahdollisuus esittää vastalauseensa tehtyä päätöstä vastaan ja jättää tulevassa vaalissa tyhjä äänestyslippu tai jättää äänestämättä.

Tyhjää äänestäminen tai äänestämättä jättäminen on ainut todellinen vaihtoehto näissä vaaliessa esittää eriävä mielipide soteuudistusta kohtaan.

Sotekapinallinen