Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mielipide | Miksi avantouinnin harrastamista Kuusijärvellä vaikeutetaan?

Kirjoittaja toivoo, että avantouinnin hyödyt hyvinvoinnille painaisivat puntarissa ja lämmitetty pukukoppi olisi käytettävissä Kuusijärvellä.

Aiemmin Vantaan kaupungin työntekijät saivat alennusta Kuusijärven Karhunpesään eli lämmitettyyn pukukoppiin. Se oli silloin vielä työhyvinvointia kohottava asia. Nyt emme saa mitään etuuksia siihen.

Hyvin pieni satsaus olisi työnantajalta tukea tätä. Kyseessä on kuitenkin tehokas työhyvinvointia tukeva asia.

Viime ja tänä vuonna koronan takia Karhunpesä laitettiin kiinni ja ihmettelen miksi?

Yleensä siellä on maksimissaan kolme henkilöä, jotka vaihtavat vaatteita ja käyvät avannossa.

Varsinkin vanhuksille se on tosi tärkeä juttu. Monet käyvät aikaisin aamulla, jolloin siellä ei ole muita, ja heille se on tärkeää terveyden kannalta.

Aiemmin sujui hyvin se, että Karhunpesässä sai olla vain kolme henkilöä yhtäaikaa ja turvavälit pidimme tarkasti. En usko, että sen kautta leviää korona. Evätköhän leviämispaikat ole muualla.

Viime talvena oli kamala seurata, kun vanhukset yrittivät kylmissä kopeissa vaihtaa vaatteita. Avantouinti on heille se henki ja elämä, joka pitää heidät kunnossa. Kuten on itsellenikin sekä ystävilleni.

Joku järki tähän nyt pitäisi saada ja myös arvostus avantouintiharrastusta kohtaan.

En itse esimerkiksi ole sairastunut flunssiin aloitettuani sen. Toivottavasti myös Vantaa työnantajana rupeaa arvostamaan harrastuksen hyötyjä.

Iiris