Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lue Vantaan Sanomien uusi kuukausiliite Selkovantaalainen täältä!

Mielipide | Länsi-Vantaalta puuttuvat kunnolliset virkistysalueet – "Meillä täällä Vantaalla ei ole oikein mitään, ehkä joku Kuusijärvi idässä"

Kirjoittaja toivoisi Länsi-Vantaalle kunnollista ja ainakin osin esteetöntä virkistysaluetta.

Vantaalla ei ole kunnollisia virkistysalueita. Ei ainakaan Länsi-Vantaalla. Ei tarvitse ajaa kuin rajan toiselle puolelle Luukkiin ja siitä eteenpäin, niin on Helsingin kaupungin omistamia virkistysalueita, jotka on todella hienosti hoidettu.

Esimerkiksi Salmen ulkoilualueella on hienot keittokatokset, käymälät ja niin edelleen. Mutta meillä täällä Vantaalla ei ole oikein mitään. Ehkä joku Kuusijärvi idässä. Petikon ulkoilualueella ei ole edes käymälöitä. Siellä on kyllä kaksi laavua, mutta kyykkypissalla joutuu käymään. Mitä jos tuleekin isompi hätä?

Kaupunki ei ole edes satsannut esteettömään virkistysalueeseen, missä voisi rollaattorilla tai pyörätuolilla päästä grillaamaan makkaraa sotaveteraanin kanssa. Jokunen hassu pururata on, mutta ei grillikatoksia. Miksi ei?

Kyllä harmittaa kun maksaa kaupungille veroja eikä saa haluamaansa palvelua, vaan pitää mennä naapurin tontille sen takia.

Vaarin kanssa retkeilevä