Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mielipide | Vantaan vanhusten hoito on alas ajettu – hoitajat uupuvat, hoidettavia on liian monta, läheltä piti -tilanteita on päivittäin...

Vuosia on puhuttu hoitajien vähyydestä, siihen ei ole tullut mitään parannusta, kirjoittaja toteaa.

Olen hoitajana aitiopaikalla ja näen tämän hetken tilanteen katastrofina, joka jatkuu ja jatkuu. Nyt on kovasti esillä hyvinvointialueelle ehdokkaita, jotka istuvat valtuustossa. Mitä te olette saaneet aikaan?

Hoitajana sanon, että täällä ruohonjuuritasolla se näkyy tällä hetkellä loppuun palamisina ja lähtemisinä muihin töihin. On vain muutama hoitaja vuorossa, kun sairastellaan, ei jakseta ja niin edelleen.

Hoidettavia on ihan liian monta päivää kohden, asioiden hoitaminen jää kesken, unohduksia, vakavia virheitä ja läheltä piti tilanteita on päivittäin.

Vuosia on puhuttu hoitajien vähyydestä, siihen ei ole tullut mitään parannusta, päinvastoin koronan myötä katastrofi on syventynyt.

Kannattaisi ottaa tilasto työterveydestä työuupumuksesta ja loppuun palamisesta vantaalaisten hoitajien osalta, ei ole varmasti kivaa luettavaa.

Asioiden vieminen eteenpäin organisaatiossa ei tuota tuloksia, on liian monta väliporrasta. Ehkäpä sieltä pitäisi keventää ja yksinkertaistaa organisaatiota? Toki esimiehiksi pitäisi rekrytoida ammattilaisia, joilla narut pysyy hyppysissä.

Kun palkkaa maksetaan tarpeeksi, kyllä tulijoita riittää. Se raha menee... minne?

Muistakaahan äänestäjät tämä, kun valitsette ehdokkaitanne. Ehkäpä kannattaisi miettiä ihan uusia kasvoja vanhojen, vuosikausia valtuustossa roikkuneiden sijaan.

Päivää-näkemiin ja sitten seuraava asiakas