Mielipide | Ilkivaltaa tekevät nuoret herättävät huolta Länsimäessä – kananmunien heittelyä, uhkailua ja väkivaltaa...

Toivottavasti nuorten ahdinkoon ja ongelmaan saadaan jonkinlaista selvyyttä, kirjoittaja toteaa.

Olen asunut nyt Länsimäessä kolmen vuoden ajan ja viihtynyt melko hyvin tällä alueella.

Viime aikoina huolta ja keskustelua myös Länsimäen Facebook-ryhmässä on herättänyt paikallisten nuorten ikävä ja häiriköivä toiminta alueella. Nuoret kävivät jo viime syksynä soittelemassa erään taloyhtiömme asukkaan ovikelloa useaan kertaan. He ovat heitelleet muun muassa kananmunia, roskia, ja kiviä parvekkeelle ja huudelleet sekä uhkailleet asiaan puuttuneille aikuisille.

Samaa toimintaa tämä nuorisojoukko on tehnyt Suunnistajankujan K-kaupan ympäristössä sekä kaupassa ja kirjaston tiloissa.

Toiminta on eskaloitunut välillä sellaiseksi, että nuorisojoukko jopa pahoinpitelee muita nuoria, kuten viime lauantai-iltana, jolloin oli ollut pahoinpitelytilanne bussipysäkillä. Poliisi ei ilmeisesti ollut ennättänyt paikalle, mutta onneksi nuorten toimintaan oli puuttunut sivullinen aikuinen.

Joukossa on noin 11–14-vuotiaita nuoria. Alueen asukkaista useat ovat huolissaan tämän nuorisojoukon hyvinvoinnista, mikä on täysin ymmärrettävää tällaisen käytöksen ja ilmiöiden takia.

Asiasta on lähestytty sekä poliisia, koulua että nuorisotoimea. Toivottavasti nuorten ahdinkoon ja ongelmaan saadaan jonkinlaista selvyyttä.

Huolestunut asukas Länsimäestä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut