Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mielipide | Vantaan ratikan tunnelin rakentamisen meluhaittoja vähätellään – "Jokainen tietää kuinka paljon melua aiheuttavasta projektista on kysymys"

Kirjoittaja kaipaa avointa keskustelua ratikan mahdollisten rakennustöiden lieveilmiöistä.

Kävin netissä osoitteessa: Ratikan Tikkurilanraitio nro. 002457ma.

Siellä oli tietoa Ratakujalle suunnitellusta tunneliosuudesta. Asiantuntevaa tekstiä, kunnes silmiini osui seuraava lause: Tunnelin mahdollisen rakentamisen aikana naapurikiinteistöjen asuntoihin SAATTAA kohdistua meluhaittoja.

Olipa lievä ilmaisu. Myyntimiehen puhetta vai asukkaiden asumisrauhan vähättelyä, vaiko molempia.

Jokainen, joka on tutustunut asiaan, tietää kuinka pitkäkestoisesta ja paljon melua aiheuttavasta projektista on kysymys. Räjäytyksiä, kaivamista, tukilevyjen asennuksia sekä työmaalla olevien koneiden loputon melu.

Avoimuus ja rehellisyys olisi suotavaa tässäkin asiassa. Jos ratikkahankkeesta kerrotut asiat ovat totuudeltaan tätä luokkaa niin ikäviä yllätyksiä on odotettavissa.

Sopii toivoa, että kustannuksista on puhuttu rehellisemmin. Lopulliset kustannuksethan ovat selvillä vasta kun hanke on valmis. Toivottavasti emme joudu siinä vaiheessa kuuntelemaan koottuja selityksiä yllättävistä menoista.

Totuudenjyvänen