Mielipide | Miksi kallista ratikkatunnelia ajetaan väkisin Tikkurilaan?

Mikä halu virkamiehillä on turmella taloyhtiöiden asukkaiden omaisuutta, kirjoittaja kysyy.

Olen samaa mieltä Vantaan Piletin puheenjohtajan Petteri Puhakan (VS 19.–20.2.) kanssa siitä, että miksi junaradan alle tehdään tunneli, vaikka lähellä on jo kolme valmista alikulkua? Miksi näitä ei hyödynnetä tässä ratikkahankkeessa?

Lue myös: Tikkurilan ratikkatunnelissa ”miljoonien eurojen riskit” – Nyt puhuvat lähitalojen osakkaat

Herää myös kysymys, miksi Vantaan virkamiehet haluavat härkäpäisesti ajaa uutta alikulkua, vaikka sen tiedetään tulevan kalliiksi veronmaksajille? Tämän lisäksi hankkeesta voi tulla miljoonien lisäkorvaukset taloyhtiöille.

Mikä halu virkamiehillä on turmella taloyhtiöiden asukkaiden omaisuutta? Asuvatko nämä virkamiehet itse Vantaalla? Vantaalaisten poliitikkojen olisi pitänyt, tai pitäisi ainakin nyt, herätä ja puuttua tähän asiaan niin, ettei uutta alikulkua rakenneta, vaan hyödynnetään valmiita alikulkuja mahdollista ratikkaa varten.

Toinen Vantaan virkamiesten turha hanke on yksittäisen sillan rakentaminen Ratatien yli Männistönpolulta Dixiin. Mitä järkeä on suunnitella alueelle siltaa asukkaiden harmiksi, kun Ratatien ja Asematien kulman (Asematie 1-3) asemakaava on kesken?

Eikö kannattaisi suunnitella samanaikaisesti alueen kokonaisuus Männistönpolulta Asematielle ja samalla huomioida asuntoalueen viihtyisyys ja käytännöllisyys?

Osakkeenomistaja

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut