Mielipide | Tarvitseeko Hakunilasta päästä lentoasemalle ja Aviapolikseen?

Kirjoittaja epäilee, että Hakunilasta kuljettaisiin kovinkaan tiuhaan lentoasemalle tai Aviapolikseen työpaikkojen perässä.

Nimimerkki ”Monisairas potilas” kirjoitti asiaa tästä Vantaan ratikkahankkeesta ja tähän ideologiseen hullutukseen liittyen Vantaan Sanomien mielipidesivulla.

Omasta mielestäni koko hanke tuntuu täysin älyvapaalta, kun miettii ketä se ylipäänsä palvelisi.

Miksi Mellunmäki ja Mellunkylä sekä Länsimäki ja Hakunila tarvitsevat ratikkayhteyden Tikkurilaan, lentoasemalle ja Aviapoliksen tienoille? Kun nämä ihmiset eivät muutenkaan siellä asioi päivittäin kovinkaan usein.

Jos joku poliitikko kuvittelee, että sieltä kuvitteellisille työpaikoille kuljeskellaan ja lentokentälle mennään matkustelemaan ulkomaille niin aika harhaisilla ajatusalueilla ollaan. Näiden alueiden työttömyysluvut ovat pääkaupunkiseudun synkimpiä.

Kyllä nyt pitää laittaa pussin suu tiukasti kiinni ja yrittää säästää menoissa sekä kehittää muun muassa terveydenhuoltoa ja luoda oikeita työpaikkoja. Lopettakaa tämä oikeiden veronmaksajien taskujen kaiveleminen.

Järki käteen

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut