Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lue Vantaan Sanomien uusi kuukausiliite Selkovantaalainen täältä!

Mielipide | "Vapauttakaa Vantaanpuisto rakennuskiellosta" – alueelle kaivataan kauppaa ja koirapuistoa

Vantaanpuistossa on mukava asua, mutta palvelujen puute hankaloittaa arkea.

Vantaan päättäjät, vapauttakaa Vantaanpuisto ja Piispankylä rakennuskiellosta. Meillä on tilaa rakentaa. On hyvät ulkoilumaastot ynnä muuta. On tilaa olla ja hengittää.

Lentomelu ei ole enää sitä mitä se oli 15 vuotta sitten. Alueelle on muuttanut myös lapsiperheitä. Koiria on myös perheissä paljon, joten myös koirapuistoa kaivataan tänne.

Eniten tänne kaivataan kauppaa ja vanhaa K-kauppaa muistellaan kaiholla. Vantaanlaakso ei Lidliä huolinut. Me kyllä ottaisimme riemumielin vaikka Vehkalaan, joka on työssä käyvien ja muualla asioivien liityntäpysäköintipaikka junaan siirryttäessä.

Vantaanlaakso ei Lidliä huolinut. Me kyllä ottaisimme riemumielin.

En tiedä kenen etu tai ilmastoteko on se, että risat pizza-autot hyrräävät koko ajan pihoissa. Wolt vierailee myös, jos on tilaajalla varaa. Ruokaa kuljetetaan verkkokaupoista, kun kauppaa ei ole lähellä ja kahta autoa ei kannata perheessä pitää.

Vehkalan pysäkki tuli sen verran kauas, ettei sieltä ruokia jaksa kantaa.

Onneksi meillä on vielä bussiyhteys. Kerran tunnissa Martinlaaksoon. On meillä myös R-Kioski joka jouluna meinasi hukkua seudun sekä myös kivistöläisten paketteihin.

Sympatiat myös Kivistön asukkaille. Heille luvattiin Suuri Kauppakeskus, vaan miten on käynyt. Pienenee kuin "Pyy maailmanlopun alla". Parkkipaikoista on kuulemma myös huutava pula.

Hyvät päättäjät. Mitä mieltä on rakentaa esimerkiksi Myyrmäki ja Martinlaakso tupaten täyteen? Kun katsot ikkunasta niin naapuritalon tiiliseinä katsoo takaisin.

Järki käyttöön rakentamisessakin. Palveluja tarvitaan myös muualla Länsi-Vantaalla.

Muutto mielessä