Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mielipide | Opettajat, olette meidän sankareitamme

Kirjoittajat muistavat lukuvuoden päättyessä opettajia, joiden arvokas työ on tukenut lasten koulunkäyntiä.

Kun Saara, Santtu ja Siim ihan ensimmäisenä koulupäivänään menivät kouluun, olivat Tuula, Susanna ja Anneli heitä vastassa. Siitä sai alkunsa kolmen innokkaan lapsukaisen elämänmittainen koulumatka.

Opettajien kyky vastata kaikkiin lapsia ihmetyttäviin kysymyksiin toimi motivaation lähteenä koulunkäynnille. Opettajat vaihtuivat vuosien vieriessä, mutta lasten tiedonjano jatkoi kasvamistaan. Ilon, ja joskus jopa surun kyyneleet, kasvattivat lasten eestiläistä sisua ja periksiantamattomuutta.

Te hoiditte työnne mallikkaasti.

Hienona lisänä lapset aloittivat musiikkiharrastuksen, joka vahvisti heidän matemaattista ajattelutapaansa sekä koordinaatiokykyään.

Meille vanhemmille lasten kasvattaminen on ainutkertaista ja uutta, mutta te hoiditte työnne mallikkaasti vuosien kokemuksella. Se oli meille tuki ja siunaus, että juuri meidän lapsemme saivat niin hyvän koulutuksen ja tietotason.

Valitettavan monelle lapselle jää näin hyvä mahdollisuus saamatta maailmalla tai käyttämättä ihan koti-Suomessa. On hienoa, että olette pysyneet uskollisina sille kutsulle ja valinnalle, jonka olette saaneet ja tehneet. Olette tärkein ammattikunta meidän yhteiskunnassamme!

Vanhempina on hienoa todeta, kuinka kauas omenat voivat omenapuusta todella pudota. Toivottavasti lapsemme myös hyödyntävät saamiaan tietojansa ja opittuja taitojansa ottaen mallia teidän esimerkistänne.

Sydämestämme kiittäen ja syvästi kumartaen siitä esimerkillisestä työstä, jota olette tehneet.

Sanna ja Kalle