Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mielipide | Pointin kirjastossa on hyvä meininki – "On lapsia, nuoria ja aikuisia sekä ihana elämän ääni"

Aktiivisesti kirjastossa käyvä kirjoittaja on tyytyväinen Pointin kirjaston monipuolisiin palveluihin.

Haluan ottaa kantaa Pointin kirjastosta käytyyn keskusteluun. Käyn Pointin kirjastossa useita kertoja viikossa, myös omakirjastoaikana. Luen kerrallaan noin 30–60 minuuttia.

Lue myös: Mielipide | Tyynysotaa, kirjojen heittelyä ja haistattelua Pointin kirjastossa – "Eikö lapsille opeteta käytöstapoja kotona?"

Kirjastossa on lapsia, nuoria ja aikuisia sekä ihana elämän ääni. Vauvat leikkivät leikkikehässään kirjaston leluilla, isot veljet ja siskot etsivät kirjoja kotiin tai kirjastossa luettavaksi, koululaiset tekevät läksyjä tai pelaavat lukuisilla kirjaston läppäreillä, opiskelijat lukevat tentteihin ja aikuiset lukevat rauhassa.

Lue myös: Nyt kirjastossa voi lämmittää eväät: Pointtiin Vantaan ensimmäinen kirjastokeittiö

Kirjaston lelut on tarkoitettu pikkaisille, jotta he jaksavat odottaa isompiaan. Kahviautomaatti on aikuisille, sieltä voi ottaa kupin kuumaa lukemisen seuraksi. Mikro on opiskelijoille, jotka viettävät tunteja kirjastossa ja tarvitsevat välipalaa.

Lue myös: Tulitikkuleikkejä, meluamista ja roskaamista – Pointin kirjaston omatoimiaika poistettiin viikonloppuilloista

Kirjastossa on myös kopio- ja printtikone. Sekään ei liittyne lukemiseen, mutta on ahkerassa käytössä. Kirjastosta voi nykyään lainata kirjojen lisäksi lehtiä, elokuvia, musiikkia ja energiankulutusmittareita.

Kiitos Pointin kirjastosta, henkilökunnasta ja muista asiakkaista.

Seppo Kiuru