Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mielipide | Isomyyrin parkkiongelma laittaa asiakkaan kiirehtimään – "Nyt juostaan kiireesti kelloa tuijottaen ja sakkolappua kammoten..."

Kirjoittaja toivoo, että Isomyyrin ostoskeskuksen liepeillä voisi pysäköidä maksutta pidempään.

Olen asioinut Isomyyrin ostoskeskuksessa kymmeniä vuosia Haagasta käsin. Ilmainen autokatos vieressä on muutettu vain yhden tunnin ajaksi pysäköintikiekolla.

Erinomaiset liikkeet, kampaamot, kahvila-ravintolat ja monet kirpputorikaupat ynnä muut kärsivät asiakaskadosta. Miten on ajateltu, että tunnissa ehtisi kiertää ostoksilla?

On epäekologista tulla monta kertaa viikossa aina yhteen liikkeeseen kerrallaan. Nyt juostaan kiireesti kelloa tuijottaen ja sakkolappua kammoten! En pysty kulkemaan julkisilla terveydellisistä syistä, enkä maksa mielelläni matkasta, jos kerran parkkimahdollisuus on.

Vantaan tulisi huolehtia myös näiden vanhojen ostareittensa elinvoimasta. Eräs yrittäjä kertoi lopettaneensa toiminnan, koska ei itse pysty parkkeeraamaan päivisin tuolla alueella. Alueelle tarvitaan kahden tai kolmen tunnin parkki.

Kaija Ruuska