Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lue Vantaan Sanomien uusi kuukausiliite Selkovantaalainen täältä!

Mielipide | Haluamme tukea kaikenlaisia vantaalaisia lapsiperheitä

Kirjoittaja toivoo, että Vantaan neuvoloissa voisi jatkossakin jakaa yhdistyksen toiminnasta kertovaa materiaalia.

Eve Rämö (29.10.) ja Sari Roman-Lagerspetz (2.11.) nostivat Vantaan Sanomissa esiin huolensa Vantaan neuvoloissa jaettavasta materiaalistamme. Keskustelu heidän kanssaan jatkuu eri foorumeissa ajoittain.

Nyt kyse on ilmeisesti ennen koronaa neuvoloihin jaetusta yleisesti toimintaamme esittelevästä esitteestä ja maksuttoman, nopeasti saatavilla olevan Tukipari-toiminnan esitteestä. Koronan aikana käynnit neuvoloissa minimoitiin, samoin neuvolat vähensivät jaettavan printtimateriaalin esillä olemista. Emme ole koronan jälkeen toimittaneet materiaaleja neuvoloihin.

Rakkauspankki-kirja, johon Sari Roman-Lagerspetz viittaa, ei ole eikä ole koskaan ollutkaan jaossa neuvoloissa. Kirjan vuonna 2018 otettu 6. painos, on loppunut.

Kirjaan on koottu avioliitto- ja parisuhdetyössä vuosikymmenten mittaan kiteytyneitä esityksiä ja tiivistyksiä. Sitä on mahdollista lukea mielipidekirjoittajien tapaan, mutta myös kokonaisuutena.

Eri sukupuolten olemassaolo lienee kiistämätön tosiasia ja feminiinisten ja maskuliinisten piirteiden esiintymiseen eri ihmisissä samoin varioi. Rakkauspankki pitää kaikkien ihmisten samanarvoisuutta itsestäänselvyytenä. Siitä, mitä kristillisyys toiminnassamme tarkoittaa, voi lukea lisää verkkosivuiltamme parempiavioliitto.fi

Parempi avioliitto ry kuuluu reilun 50 toimijan parisuhdeverkostoon, jota luotsaa Parisuhdekeskus Kataja. Eri parisuhdetoimijat tekevät työtä eri kohderyhmien hyväksi.

Toivomme, että Vantaan äitiys- ja perheneuvolat voivat edelleen jakaa meidän ja muiden jäsenyhdistysten materiaaleja ja siten edistää kaikenlaisten perheiden hyvinvointia. Vantaalaiset lapsiperheiden vanhemmat ovat lämpimästi tervetulleita viikonlopputapahtumiimme ja muuhun toimintaamme.

Hanna Ranssi-Matikainen

toiminnanjohtaja

Parempi avioliitto ry