Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lue Vantaan Sanomien uusi kuukausiliite Selkovantaalainen täältä!

Mielipide | Fiksu kaupunki saa eläkeläiset liikkeelle – edulliset liikuntaryhmät houkuttelevat liikkumaan monipuolisesti

Kirjoittaja iloitsee Vantaan kaupungin järjestämästä laadukkaasta liikuntatarjonnasta, joka houkuttelee eläkeläiset liikkumaan.

Haluan kiittää Vantaan kaupunkia, kun se järjestää eläkeläisille ohjattuja, edullisia liikuntaryhmiä.

Käyn kerran viikossa ohjatussa kuntosali-jumpassa Koivukylässä ja vesijumpassa Tikkurilassa. Molemmissa on erittäin taitavat ja kivat ohjaajat.

Kaupunki on fiksu, kun se saa ikäihmiset liikkumaan, mikä ennaltaehkäisee monia terveydellisiä ongelmia ja on toisaalta kuntouttavaa toimintaa. On hyvä asia, että senioreilla on näin mahdollisuus tavata toisiaan, se vähentää iäkkäiden yksinäisyyttä.

Kannattaisi palkata lisää liikunnanohjaajia että he voisivat käydä vaikka kerran viikossa myös päiväkodeissa liikuttamassa lapsia. Tiedetäänhän, että lapset liikkuvat keskimäärin aivan liian vähän. Olisi tärkeää totuttaa heidät liikkumaan pienestä pitäen.

Sini Alén, varhaiskasvatuksen opettaja (eläkkeellä)