Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mielipide | Valtuusto päätti, että Kivistön keskusta tarvitsee pysäköintipaikkoja asiointia varten

Kirjoittajat muistuttavat, että Kivistöön tarvitaan ennen kaikkea pysäköintipaikkoja asiointia varten, jotta paikalliset asukkaat voivat suosia paremmin paikallisia palveluja.

Vantaan Sanomissa (3.2.). julkaistiin vastaus kirjoitukseemme "Kivistön keskustaan täytyy päästä myös autolla". Kirjoittaja ei ymmärtänyt, mitä tarkoitimme kirjoittaessamme, että Kivistössä ei ole tarjolla riittävästi asiointipaikoitusta.

Kaupungin katuverkkoa suunniteltaessa on otettava huomioon lyhytaikaiset asiointipaikat, jotta yritykset pystyvät tarjoamaan palveluitaan, ja asukkaiden on helppo tulla asioimaan Kivistön keskustassa myös suuralueen laitamilta. Asukaspaikoituksesta ei kirjoituksessamme mainittu lainkaan.

Lue myös: Mielipide | Kivistöön tarvitaan lisää autopaikkoja – "Onko kokoomus valmis tiukentamaan rakentamista koskevaa sääntelyä?"

Kirjoitimme myös palveluverkkosuunnitelman linjauksista. Se on valtuuston hyväksymä, myös vihreiden. Valtuuston puheenvuoroissa kukaan ei tätä kritisoinut. Näin demokratia toimii: poliittiset päättäjät linjaavat ja virkamieskoneisto toteuttaa päättäjien tekemiä linjauksia.

Nyt odotamme, että tämä linjaus muuttuu asiointiin tarkoitetuiksi pysäköintipaikoiksi.

Kokoomuksen kaupunginvaltuutetut:

Susanna Kaiju, Kivistö-Aviapolis kehittämissuunnitelman seurantaryhmän pj

Anssi Aura, Kaupunkiympäristö-lautakunnan pj

Otso Kivimäki, Kaupunkitilalautakunnan pj