Taiturimaista klovneriaa Don Quijoten matkassa Martinuksessa

Leena Koivisto

Klovneriaryhmä Red Nose Company ratsastaa uusimmalla teoksellaan Don Quijote Kulttuuritalo Martinukseen keskiviikkona 4. maaliskuuta. Viime vuonna ensi-iltaan tullut, ylistäviä arvioita kerännyt lämminhenkinen komedia ystävyydestä ja idealismista on kiertänyt ympäri Suomea ja takana on jo yli 50 esityskertaa.

Don Quijoten matkanteko ja sankarillinen taistelu maailman vääryyksiä vastaan uskollisen aseenkantajansa Sancho Panzan kanssa sujuu svengaavan livemusiikin tahdissa.

Näyttelijät Timo Ruuskanen ja Tuukka Vasama ovat toteuttaneet esityksen yhteistyössä Tampereen Työväen Teatterin johtajan Otso Kauton kanssa. Myös kolmikon aiemmat teokset Juoksuhaudantie ja Punainen viiva ovat olleet menestyksiä.

Vuonna 2005 perustettu Red Nose Company on maan ensimmäinen klovneriaan erikoistunut ammattiteatteriryhmä. Helsinkiläisen ryhmän toimintaperiaatteeseen kuuluu yhteistyö sekä laitosteatterien että vapaan kentän teattereiden kanssa.Red Nose Companyyn kuuluu 13 ammattinäyttelijää.

Tulevaisuudessa Don Quijote -esitys suuntaa myös ulkomaille. Esityksestä on tekeillä englannin- ja espanjankieliset käännökset.

Don Quijote Kulttuuritalo Martinuksessa 4.3. kello 19. Ohjaus Otso Kautto, näyttelijöinä Timo Ruuskanen ja Tuukka Vasama. Kesto noin 2 h 15 min, sisältää väliajan. Ikäsuositus: aikuiset ja nuoret 13-vuotiaasta ylöspäin. Liput: 22,5/19/16 euro. Lippu.fi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut