Myyrmäen iskelmäfestari ja James Blunt -konsertti saavat 15 000 euroa kaupunkimarkkinointirahaa – myös Vantaan vanhimmalle festarille tukea

Tuure Kilpeläistä ja Kaihon Karavaani -yhtyettä kuullaan Myyrmäen iskelmäfestivaalilla. Arkisto/Venla Tirkkonen

Armi Suojanen

Vantaan vapaa-ajan lautakunta on myöntänyt kesäkuun alussa järjestettävälle Iskelmä Myyrmäki Food & Wine Festivalille ja James Bluntin konsertille kaupunkimarkkinointitukea yhteensä 15 000 euroa.

Ensimmäistä kertaa järjestettävä festivaali pidetään Myyrmäen stadionilla 5.–6. kesäkuuta. Siellä esiintyvät muiden muassa Bo Kaspers Orkester, Elastinen, Irina, Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani sekä Paula Koivuniemi Bluntin konsertti on stadionilla 7. kesäkuuta.

Festivaalin ja konsertin tuottaja Loud'n Live Promotions on arvioinut tapahtuman järjestämiskuluksi lähes 500 000 euroa. Festivaalin liput maksavat 59–159 euroon ja Bluntin konserttilippu alkaen 59 euroa.

Kaupunkimarkkinointitukea saa lisäksi Louhela Jam, joka on Vantaan vanhin yhtäjaksoisesti järjestetty rockfestivaali. 1990-luvun alusta lähtien pidetyn Louhela Jamin kaupunkimarkkinointi tuki on 10 000 euroa.

Pääsyliputon Louhela Jam pidetään Jokiuomanpuistossa Martinlaaksossa 31. toukokuuta.

Vantaa myöntää kaupunkimarkkinointitukea suurille kulttuuritapahtumille ja festivaaleille. Tuen saamiseksi tapahtumien järjestäjillä edellytetään, että ne edistävät Vantaan tunnettuutta kulttuurikaupunkina. Järjestäjien pitää myös käyttää tapahtumamarkkinoinnissa Vantaan virallisen brändin mukaista ulkoasua siten kuin se soveltuu tapahtumaan.

Aiheeseen liittyvää

  1. Iskelmä Myyrmäki -festivaalilla kuuden esiintyjän setti molempina tapahtumapäivinä – Katso tästä päiväkohtaiset listat!
    18.2.2020 13:00
  2. Myyrmäen jalkapallostadion muuttuu musiikkiareenaksi – Ensin kaksipäiväinen festivaali ja sitten brittitähden keikka
    21.12.2019 6:00
  3. Myyrmäen kesäfestarin ohjelma on nyt viimeistelty: Bo Kaspers Orkester täydentää kotimaista kaartia
    3.2.2020 10:00

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut