Vantaanlaakson asukkaat vaativat meluaitaa: "On aivan järjetöntä, että leikkipuisto ja päiväkoti siirretään melun vuoksi"

Koukkuniityn leikkipuiston lähellä on paljon asutusta, Arkisto/Marika Lumme

Marika Lumme

Vantaanlaaksossa Koukkuniityn puiston läheisyydessä asuvat asukkaat vaativat meluaitaa Hämeenlinnan moottoritieltä tulevan melun estämiseksi.

Vantaan Sanomat kertoi aiemmin, että kaupunki suunnittelee parhaillaan Koukkuniityn leikkipuiston siirtämistä liiallisen melun vuoksi Meluarvot ylittyvät myös leikkipuiston lähellä sijaitsevan Vantaanlaakson päiväkodin pihalla.

Nyt alueen neljä taloyhtiötä ovat lähettäneet Uudenmaan ely-keskukselle oman kannanottonsa, jossa toivovat meluesteen rakentamista noin 500 metrin matkalle jo olemassa olevan meluaidan jatkeeksi.

– Alueella asuvat ihmiset ovat odottaneet meluesteen rakentamista jo yli 25 vuotta. On aivan järjetöntä, että leikkipuisto ja päiväkoti siirretään melun vuoksi, syntyy niistäkin kustannuksia, kertoo 23 vuotta alueella asunut RickardGunell

Gunellin mukaan taloyhtiöiden edustajat aikovat tehdä asiasta myös kuntalaisaloitteen.

Aiheeseen liittyvää

  1. Mielipide: Luonnollinen meluaita Vantaanlaaksoon kasvaisi 20 vuodessa 19.2.2020 18:05
  2. Mielipide: Nurinkurista ongelman ratkomista meluasiassa Vantaanlaaksossa 13.2.2020 16:30
  3. Meluarvot ylittyvät myös päiväkodin pihalla – Kaupunki: Tilanne on tunnistettu 8.2.2020 7:10
  4. Meluarvot ylittyvät vantaalaisessa leikkipuistossa, jolle etsitään uutta paikkaa – "Melutaso on tällä hetkellä aivan toinen kuin silloin, kun leikkipuisto valmistui" 5.2.2020 6:35

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut