Menovinkkejä loppuviikolle: lasten runohetkiä, Michael Monroe, suositun komedian lisäesitykset ja näyttelyitä

Michael Monroe esiintyy Ravintola Shamrockissa ystävänpäivänä perjantaina. Arkisto/Toni Tervo

toimitus

Kulttuuritehdas Vernissassa (Tikkurilantie 36) runoillaan heti aamusta alkaen torstaina 13. helmikuuta. Runoleikki-hetkissä, jossa tutustutaan runoihin ja tarinoihin rytmisesti leikkien. Yhdessä oman aikuisen kanssa hypitään, hiivitään, piiloudutaan, kävellään, tanssitaan ja taputetaan. Lisäksi runoleikit saa kotiin mukaan. Maksuttomat runoaamut 0–6-vuotiaille alkavat kello 9.30 ja 10.30 ja ne kestävät 45 minuuttia. Ryhmiä on kummassakin kaksi. Ryhmiin ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon ja niihin voivat osallistua myös perhepäivähoitajat.

Hirveän ihana Vantaa -satunäyttely jatkuu Lastenkulttuurikeskus Toteemissa (Myyrmäentie 6) perjantaihin 14. helmikuuta asti. Näyttelyssä kysytään, että oletko huomannut Vantaan kartan näyttävän hirven päältä ja sitten lähdetään tutkimaan, mitä kaikkea Vantaalta löytyykään. Näyttelyyn on vapaa pääsy. Toteemissa vietetään perjantaina myös kaikille avointa monikulttuurista ystävänpäivää kello 16.30–18.30.

Energinen ja aina hyväntuulinen Michael Monroe esiintyy Ravintola Shamrockissa (Peltolantie 2) perjantaina 14. helmikuuta.

Vantaan Näyttämön (Oraskuja 1) Jakomökki-näytelmästä nähdään lisäesitykset 15. ja 16. helmikuuta kello 17. Komedia kertoo kahdesta pariskunnasta, jotka vuokraavat kesämökin ja sitten alkaakin tapahtua.

Paula Ruotsalaisen Pyhän kosketus -näyttely on esillä Café Pähkinässä (Lammaskuja 2A) 5. maaliskuuta asti. Kahvila on avoinna maanantaina ja tiistaina sekä torstaina ja perjantaina kello 12–16.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.