Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Myyrmäen kesäfestarin ohjelma on nyt viimeistelty: Bo Kaspers Orkester täydentää kotimaista kaartia

Myyrmäen jalkapallostadionilla 5. ja 6. kesäkuuta järjestettävällä Iskelmä Myyrmäki – Food& Wine -festivaalilla esiintyy myös Bo Kaspers Orkester. Vuonna 1991 perustettu ja suomalaistenkin rakastama ruotsalaisyhtye on festivaalin viimeinen kiinnitys ja ohjelmisto nyt valmis.

Kotimaisista artisteista viimeisimmät kiinnitykset ovat Ressu Redford, Irina, Evelina ja Virve Rosti & Freeman & Menneisyyden Vangit.

Jo aiemmin festivaalijärjestäjät kertoivat, että Myyrmäessä esiintyvät Elastinen, Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani -yhtye, Erin, Paula Koivuniemi, Laura Voutilainen ja Anne Mattila

Musiikin lisäksi Myyrmäki – Food& Wine tarjoaa nimensä mukaan myös ruokaa ja juomaa. Ruoan taustalla häärivät huippukokit Teemu Laurell, Arto Rastas ja Simona Milazzo

Laurellin meriittejä ovat muun muassa Top Chef -kilpailun voitto 2012 ja ravintola Shelter Helsingissä. Rastas voitti ensimmäisenä suomalaisena nuorten kokkien maailmanmestaruuden 2005. Hänellä on muun muassa Ravintola Periscope Tampereella ja Helsingissä ravintola Penélope yhdessä huippukokki Hans Välimäen kanssa.

Milazzo tunnetaan muun muassa siitä, että keittiöalan ammattilaiset valitsivat hänet Kokkien kokki 2019 -äänestyksessä sijalle 15. Kahdenkymmenen parhaan kokin listalla ylsi vain kaksi naista, toinen oli Savoyn Helena Puolakka Milazzon työskentelee keittiömestarina porvoolaisessa SicaPellessä.

Lista kokeista ja ravintola-alan guruista täydentyy vielä kevään aikana.

Kun Myyrmäki – Food& Wine vaikenee lauantaiyönä, sunnuntaina 7. kesäkuuta jalkapallostadionin vetää täyteen brittilaulaja James Blunt

Myyrmäki – Food& Wine -festivaalin ja Bluntin konsertin tuottaa Kalle Keskisen Loud n’ Live Promotions Oy.