Myyrmäessä purettavien rakennusten betonijäte murskataan työmaalla

Myyrmäentie 2:ssa sijaitsevia toimistorakennuksia ja pysäköintihallia puretaan parhaillaan. Tiloissa toimi usean vuoden ajan muun muassa moottoriravintola Allun Grilli. Marika Lumme

toimitus

Myyrmäessä Myyrmäentien ja Vaskivuorentien kulmauksessa sijaitsevien rakennusten purkamisessa syntyvä betoni- ja tiilijäte tullaan murskaamaan työmaalla.

Myyrmäentie 2:ssa sijaitsevien toimistorakennusten ja pysäköintihallin purkutyöt ovat parhaillaan käynnissä. Betoni- ja tiilijätteen murskaus on tarkoitus aloittaa helmi-maaliskuussa. Purku-urakka murskauksineen on tarkoitus olla valmis kesäkuun loppuun mennessä. Murskausta aiotaan tehdä arkipäivisin kello 7–18.

Toimistotalon purkutyö on parhaillaan käynnissä. Betonijäte aiotaan murskata suoraan työmaalla. Kuva: Marika Lumme Marika Lumme

Vantaan ympäristölautakunta käsitteli ympäristölupaa asiaan liittyen tammikuun kokouksessaan. Kaupungin mukaan betoni- ja tiilijätteen murskaaminen purkukohteessa on ympäristön kannalta hyvä tapa, koska kierrätys- ja hyötykäyttökelpoiset materiaalit voidaan ottaa talteen ja jalostaa uusioraaka-aineiksi. Lisäksi purkukohteessa tuotettu betonimurske vähentää kaupungin mukaan ilmaan kohdistuvia päästöjä.

Aiheeseen liittyvää

  1. Parkkipaikka odottaa yhä rakentajia Myyrmäessä – "Jatkoaikaa toteutukselle kyllä tarvitaan" 19.10.2019 6:10
  2. Mika Häkkistä tukeneelle ravintolalle uudet tilat – Allun Grilli muuttaa naapuritaloon 22.7.2019 13:30
  3. Myyrmäen Virtakujalle rakennetaan kaksi kerrostaloa – asuntoja tulee 130 23.1.2020 6:15

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut