Radiosta tuttuja toivehelmiä vuosien varrelta tarjoillaan lauantaina livenä Martinuksessa

Radiosta tutun Lauantain toivotut levyt -ohjelman hengessä koostettu Lauantain toivotut -konsertti Martinuksessa lauantaina tarjoilee helmiä vuosien varrelta niin kevyen musiikin kuin klassisemmankin puolelta. Arkisto/Marko Happo

Leena Koivisto

Monessa suomalaiskodissa edelleen kuunneltavan Lauantain toivotut levyt -ohjelman suosittuja sävelmiä kuullaan jo itsekin perinteeksi muodostuneessa Lauantain toivotut -konsertissa, jonka länsivantaalaiset musiikkiryhmät toteuttavat viikonvaihteessa seitsemännen kerran.

Tuttuun tapaan ikivihreitä kappaleita esittävät Puhallinorkesteri Louhi, Vantaan Naislaulajat ja Mieskuoro Vantaan Laulun Oltermannit. Mukana on myös Vantaan Mieskuoro Vantasia, joka syntyi viime vuoden lopulla kahden mieskuoron, länsivantaalaisen Vantaan Laulun ja Tikkurilan Mieskuoron, yhdistettyä voimansa.

Solistina konsertissa vierailee näyttelijä Miitta Sorvali ja kapellimestareina toimivat Okko Kivikataja, Ari ja Kaisa Pärnänen sekä Jussi Linnanmäki

Yleisradion yli 80 vuotta lähetettämän suosikkiohjelman tapaan konsertin ohjelmaan sisältyy niin klassista kuin kevyempää musiikkia. Myös esiintyjien yhtäaikainen määrä lavalla vaihtelee.

Lauantain toivotut -konsertista on lauantaina 1. helmikuuta tarjolla Kulttuuritalo Martinuksessa (Martinlaaksontie 36) kaksi esityskertaa, kello 15 ja kello 18.30 alkaen. Kaksituntinen konsertti sisältää väliajan. Liput maksavat 22 euroa.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut