Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Jyrki Sukula jätti kuppilaohjelman – uusi vetäjä roolistaan: "Tulen olemaan lempeän tiukka"

Michelin-tähdistään ja lukuisista ravintoloistaan tunnettu keittiömestari Hans Välimäki astuu Jyrki Sukulan saappaisiin Kuppilat kuntoon -ohjelmasarjassa. Tulevassa Kuppilat kuntoon, Hans Välimäki! -ohjelmasarjassa autetaan ravintoloita saamaan uutta potkua liiketoimintaansa, olipa kyseessä sitten innokas aloittelija tai jo vuosikymmeniä tuulisella alalla puurtanut yrittäjä, kerrotaan Nelosen tiedotteessa.

Ohjelmaa kuvataan tulevan kevään ja kesän aikana, ravintoloiden haku mukaan ohjelmaan on nyt auki. Välimäki toivoo löytävänsä ohjelmaan mukaan keskenään hyvin erilaisia ravintoloita.

– Kaikkihan toivovat, ettei töissä olisi kahta samanlaista päivää. Toivon, että mukaan tulee ravintoloita laidasta laitaan. Olisi hauska päästä myös klassikkoravintoloihin, joita pöly ehkä jo vähän koskettaa, Välimäki sanoo tiedotteessa.

– Tulen olemaan lempeän tiukka. En ole koskaan kollegoita dissannut, vaan kannustanut ja tsempannut. Jos ravintoloista löytyy hyvää, kehun – jos huonoa, puutun asiaan, hän lisää.

Neljä tuotantokautta sarjaa luotsannut Sukula luovuttaa soppakauhan luottavaisin mielin Välimäelle.

– Hans on Suomen menestynein ja arvostetuin keittiömestari. Hän nostaa ohjelman ihan uudelle tasolle oman kokemuksensa, vaatimustasonsa ja intohimonsa kautta. Suomessa ruoan taso on noussut hurjasti viimeisen 20 vuoden aikana, ja Hans on ollut yksi ilmiön aikaansaajista. Hänellä on myös pitkä kokemus yrittäjänä. Substanssi löytyy siis ammatillisesta osaamisesta ja pitkästä urasta yrittäjänä, Sukula sanoo tiedotteessa.

Kuppilat kuntoon, Hans Välimäki! perustuu Ramsey’s Kitchen Nightmares -ohjelmaformaattiin, ja sen tuottaa Moskito Television.