Kevään matineaelokuvissa nähdään useampi taiteilijoiden elämästä kertova tarina

After the Wedding on yksi kevään matineaelokuvista Vantaalla. Vantaan kaupunki

Marika Lumme

Kevään matineaelokuvien-sarja käynnistyy Vantaalla helmikuussa. Syyskauden tavoin myös kevään ohjelmistossa nähdään parikymmentä kotimaista ja ulkomaista elokuvaa.

Matinea-sarjan käynnistää 1. helmikuuta elokuva Olen kuka haluat, joka nähdään sekä Bio Grandissa että Kino Myyrissä. Kevään ohjelmistossa on useampi elokuva, jotka kertovat taiteilijoiden elämästä, kuten Judy, Pavarotti ja Olen suomalainen

Yksi kotimaisista elokuvista on Tiina Lymin ohjaama Tarhapäivä, joka esitetään huhtikuun kuukauden Hopeatähti-elokuvana.

Elokuvasarjan pyöräyttää käyntiin ensi maanantaina käynnistyvän DocPoint-elokuvafestivaali, jonka jatkot pidetään Vantaalla kulttuuritalo Martinuksessa 4. ja 8. helmikuuta.

Vantaan kulttuuripalveluiden valitsemat matinea-sarjassa esitettävät elokuvat ovat nähtävillä Tikkurilassa sijaitsevassa Bio Grandissa ja Myyrmäessä sijaitsevassa Kino Myyrissä. Kaupungin mukaan sarjaan valitaan elokuvia, jotka ovat tasokkaita, humanistisia elokuvia, jotka pysäyttävät aihepiirillään ja yllättävät näkökulmallaan. Matineaelokuvien tarkat ohjelmatiedot löytyvät Vantaan kaupungin verkkosivustolta.

Aiheeseen liittyvää

  1. Matineaelokuvien syksy käynnistyy viikonloppuna – Vantaalla nähtävissä yli 20 leffaa
    2.9.2019 10:45
  2. Matinea-leffat vievät Astrid Lindgrenin nuoruuteen
    22.2.2019 13:41
  3. Syksy tuo matinealeffat valkokankaalle
    5.9.2018 7:05

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut