Maksuton lylleröjumppa jatkuu Päiväkummussa

Kuvituskuva. Arkisto/Lotta Åberg

Tiina Örn

Viime syksynä alkanut lylleröjumpaksi nimetty matalan kynnyksen liikunta jatkuu Päiväkummun koulun jumppasalissa (Ismontie 2).

Lylleröjumpparyhmä kokoontuu keskiviikkoisin kello 20–21. Mukaan voi tulla vain kerran tai jokaisena kevätkauden jumppakertana.

Ryhmän toisena vetäjänä toimiva Jarmo Lindberg kertoo, että tarkoituksena on aktivoida liikkumaan myös heitä, jotka eivät pysty liikkumaan nopeatempoisten jumppien tahdissa. Ryhmä on hyvä ensiaskel kohti liikkuvampaa elämäntapaa. Jumppa sopii niin naisille kuin miehille, ikään, kokoon ja kuntoon katsomatta. Mukaan voi lähteä, vaikka olisi liikuntarajoitteita.

Lindberg lupaa, että kyydissä pysyvät myös ne joilla on polvissa kremppoja.

Ja jumpassa on mukana aimo annos hurttia huumoria. Lisätietoa Päiväkummun jumpasta jaetaan Facebookissa Lylleröjumppa Päiväkumpu -ryhmässä.

Jumppaamaan voi lähteä ilman ennakkoilmoittautumista. Mukaan ei tarvitse ottaa mitään välineitä ja asuksi riittää verkkarit ja lenkkikengät.

Ryhmä toimii Vantaan Sporttia kaikille -hankkeen alla. Maksuttomia lylleröjumppia järjestetään Vantaalla myös Hakunilassa ja Korsossa.

Kommentoi

Mainos: Helsingin Uutiset

Pääkaupungin keskusta on edelleen the place to be – katso tästä ytimen tarjonta

| Päivitetty

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut