Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

"Otin halvimman ja p*skaa tuli" – Hjallis Harkimon koti kärsi vesivahingosta

Sipoolainen kansanedustaja (Liike Nyt), liikemies Harry "Hjallis" Harkimo kertoo Youtube-kanavallaan ja Twitter-tilillään pieleen menneestä rakennusprojektista, joka on aiheuttanut vesivahingon Harkimon Sipoossa sijaitsevaan kotiin.

Kansanedustajan mukaan vesivahinko sai alkunsa kodin yhteyteen kahdeksan vuotta sitten rakennetun lisärakennuksen kattoterassilta.

– Ajattelin, että nyt täytyy katsoa, ettei missään ole hometta, joten purimme koko 100 neliön kämpän. Tämä tulee ihan sairaan kalliiksi. Huonosti oli rakennettu ja vesivahinko tuli, Harkimo toteaa sunnuntaina 5. tammikuuta julkaisemassa videossa.

Uusiksi menivät niin kattolaatat, lattiat, kylpyhuoneen laatat kuin huonekalutkin.

Youtube-videollaan Harkimo kertoo, että lopulta selvisi, että vesivahinko oli vain yhdessä kohtaa asuntoa.

– Nyt ottaa päähän, että on purettu kaikki, mutta silloin ajattelin, että nyt täytyy katsoa tarkkaan kun on vesivahinko, koska en halua enää ikinä purkaa tätä.

Harkimon mukaan lisärakennuksen rakentanut yritys on mennyt "jo monta kertaa nurin", joten hän kannustaa ottamaan kunnon rakentajan töihin heti alkuun.

– Otin halvimman tarjouksen ja täyttä paskaa tuli, Harkimo toteaa suoraan.