Vantaan kirkoissa tänä jouluna yli 38 000 kävijää

Kirkoissa järjestettiin jouluhartauksien lisäksi myös yhteislaulutilaisuuksia ja joulukonsertteja. Arkisto/Päivi Tuovinen

toimitus

Vantaan kirkoissa joulunajan tilaisuuksissa kävi tänä vuonna yli 38 000 henkeä. Kirkkotilaisuudet kiinnostivat tänä vuonna enemmän kuin vuosi sitten, jolloin kävijöitä oli noin 34 000.

Joulukonsertit keräsivät Vantaalla yli 18 000 kävijää. Seuraavaksi eniten osallistujia, lähes 9 000 henkilöä, oli Kauneimmat joululaulut -yhteislaulutilaisuuksissa, joita järjestettiin Vantaan kirkoissa 59. Kirkot täyttyivät myös jouluaaton hartauksien ja yömessujen aikaan.

Kirkkojen lisäksi jouluhartauksia ja lauluhetkiä järjestettiin kouluissa, palvelutaloissa sekä ravintoloissa ja ostoskeskuksissa. Näiden tilaisuuksien kävijämääriä ei ole mukana kirkkojen kävijämäärissä. Tilastoissa eivät ole mukana myöskään kirkoilla järjestetyt joulumyyjäiset, adventinajan pihatapahtumat tai normaali viikkotoiminta.

Kirkkotilaisuuksien kävijätiedot kerättiin ajanjaksolla 1.– 26. joulukuuta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.