Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Elastinen, Tuure Kilpeläinen, Erin... – Uusi kesäfestari tuo kotimaisia artisteja Myyrmäkeen kesäkuun alussa

Myyrmäki Stadionilla järjestetään ensi kesänä uusi kaksipäiväinen ulkoilmafestivaali 5. ja 6. kesäkuuta.

Iskelmä Myyrmäki – Food & Wine -festivaali tuo Myyrmäkeen muun muassa Elastisen, Tuure Kilpeläisen, Erinin, Paula Koivuniemen, Laura Voutilaisen ja Anne Mattilan sekä Pyhimyksen, Heikki Kuulan ja Volin muodostama Teflon Brothersin.

Artistikaarti täydentyy kevään aikana.

Festivaali on suunnattu aikuisille.

Kahdeksantoista vuoden ikäraja mahdollistaa viinimaahantuojien ja olutpanimoiden tarjoilupisteet sekä ruoka- ja ravintolamaailman alueella.

Kokeiksi on tulossa televisio-ohjelmista tuttuja julkkiskokkeja.

Ajatus tapahtumasta syntyi, kun vantaalainen musiikkialan yrittäjä ja hodariyrittäjä Ville Pusa otti yhteyttä konsertti- ja festivaalipromoottori Kalle Keskiseen.

– Vein Kalle Keskisen Myyrmäki Stadionille ja kerroin hänelle, että Vantaalle tarvitaan enemmän isoja vetovoimaisia yleisötapahtumia. Olen itse asunut Vantaalla jo seitsemän vuotta ja viihdyn aivan erinomaisen hyvin. Kaipaan kuitenkin lisää virikkeitä ja elämyksellisiä tapahtumia etenkin Vantaan kesään, Pusa kertoo tapahtumajärjestäjien tiedotteessa.