Mikkelin Kaupunkilehti osaksi Mediatalo Keskisuomalaista – "Hienosti hoidettu ja arvostettu lehti"

Vesa-Pekka Kangaskorpi on Medialiiton hallituksen puheenjohtaja ja Mediatalo Keskisuomalaisen konsernijohtaja. Keskisuomalainen

toimitus

Mediatalo Keskisuomalaisen omistama Kaakon Viestintä Oy on ostanut Mikkelin Kaupunkilehden liiketoiminnan Mikkelin Kaupunkilehti Oy:ltä. Kauppa astuu voimaan 1.1.2020.

Mikkelin Kaupunkilehti ilmestyy kerran viikossa ja sitä jaetaan Mikkelin lisäksi Juvan, Hirvensalmen ja Mäntyharjun alueilla.

– Mikkelin Kaupunkilehti täydentää erinomaisesti tuotevalikoimaamme Mikkelissä ja laajemmin Etelä-Savossa. Uskomme, että tehdyllä hankinnalla pystymme tarjoamaan sekä lukijoille että ilmoittajille entistä kattavamman ja monipuolisemman tarjonnan. Kaupunkilehti on hienosti hoidettu ja arvostettu lehti, jolla on vahva asiakaskunta Mikkelissä ja sen lähialueilla, Keskisuomalainen Oyj:n konsernijohtaja Vesa-Pekka Kangaskorpi toteaa kaupasta kertovassa tiedotteessa.

Mediatalo Keskisuomalainen on kasvanut voimakkaasti tänä vuonna.

Konserni osti vuoden alussa Suomen Suoramainonta Oy:n (SSM), huhtikuussa Kaakon Viestintä Oy:n ja ESV-Paikallismediat Oy:n osakekannat ja kesäkuussa Loviisan Sanomien ja Pyhtäänlehden liiketoiminnot KSF-medialta. Lisäksi Mediatalo Keskisuomalainen on laajentanut toimintaansa digitaalisissa näyttöpinnoissa.

– Pyrimme myös jatkossa olemaan kasvuhakuinen ja uudistuva, Kangaskorpi lupaa.

Tämä lehti on osa Mediatalo Keskisuomalaista.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut