Suositut ulkoilualueet yhdistävää uutta siltaa juhlitaan lauantaina – samalla vietetään joulutapahtumaa Kuusijärvellä

Kuusijärven kevyen liikenteen siltaa viimeisteltiin aiemmin syksyllä. Destian työnjohtaja Mikael Sonck kävi suoristamassa työmaa-alueesta kertovan aidan. Arkisto/Armi Suojanen

toimitus

Sipoonkorven ja Kuusijärven ulkoilualueet yhdistävä kevyen liikenteen silta on nyt valmis ja avajaisia vietetään 14. joulukuuta kello 14–14.30, Kuusijärven perinteisen joulutapahtuman päätteeksi.

Vanhan Porvoontien ylittävä silta sijaitsee noin 20 metrin korkeudessa, kahden kalliorinteen välissä.

Komean sillan avajaisissa kuullaan puhallinyhtye TIMO Brass Bandin tulkitsemaan musiikkia. Café Kuusijärvi tarjoaa glögiä ja piparia.

Paikalla on Metsähallituksen väkeä. He kertovat alueen luontopalveluista. Lisäksi Vantaan Latu ja Polku ry esittelee talvikauden toimintaa ja paistaa lettuja.

Sillalle vie uusi, vajaan kilometrin mittainen latureitti. Avajaisjuhlaan päästäkseen täytyy siis kävellä reittiä pitkin sillalle.

Kuusijärven joulutapahtuma alkaa puolestaan jo aamupäivällä kello 10. Luvassa on monenlaista ohjelmaa, kuten talutusratsastusta, vetokoiria kyyditsemässä lapsia ja lasten joulupolku. Joulupukkikin on paikan päällä lahjatoiveita kuuntelemassa.

Ravintolassa on tarjolla joululounas ja kodassa voi paistaa makkaraa, jota voi ostaa paikan päältä.

Osa tapahtuman toiminnoista on maksullisia, joten kannattaa varata käteistä mukaan.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut