Onko sinulla Vantaan kauneimmat tai kreiseimmät jouluvalot? - Lähetä kuva ja osallistu kilpailuun!

Ota kuva jouluvaloistasi ja lähetä se Vantaan Sanomien jouluvalokisaan viimeistään 1. tammikuuta. Arkisto/Kati Loponen

toimitus

Ovatko jouluvalot sinulle intohimo? Oletko kehitellyt niistä koristuksen talosi, parvekkeesi, pihasi tai terassisi kaunistukseksi? Ehkä leikkimökki tai grillikatos on saanut omat jouluvalot.

Onko tyylisi hillitty, runsas, moderni vai klassinen tai ehkä humoristinen ja kaikkea näitä yhdessä? Olipa se mikä tahansa, nyt kannattaa esitellä jouluvalonsa Vantaan Sanomien lukijoille ja osallistua kilpailuun.

Etsimme Vantaan komeimpia tai kauneimpia jouluvaloja. Ota siis valokuva koristevaloistasi ja lähetä se meille osoitteeseen vantaan.sanomat@media.fi viimeistään 18. joulukuuta.

Kirjoita aihekenttään JOULUVALOKISA ja kuvan yhteyteen yhteystietosi eli nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi.

Teemme toimituksessa esikarsinnan ja julkaisemme ehdokaskuvat verkossa ja printissä 21. joulukuuta. Päätös kaupungin komeimmista jouluvaloista tehdään demokraattisesti eli äänestämällä.

Äänestää voi verkossa tai sähköpostilla (vantaan.sanomat@media.fi, aihekenttään JOULUVALOKISA) keskiviikkoon 1. tammikuuta saakka. Tulokset julkaisemme 4. tammikuuta ilmestyvässä lehdessä ja verkossa.

Voittaja saa palkinnoksi 50 euron lahjakortin kauppakeskus Jumboon.

Kommentoi

Mainos: Helsingin Uutiset

Pääkaupungin keskusta on edelleen the place to be – katso tästä ytimen tarjonta

| Päivitetty

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut