Mediatalo Keskisuomalaisen sanomalehdet ilmestyvät ensi vuonna joka päivä – mobiilioptimoitu näköislehti ulos myös jouluna

Myös Etelä-Suomen Median tilattavat sanomalehdet Aamuposti, Keski-Uusimaa, Länsi-Uusimaa ja Uusimaa julkaisevat ensi vuonna juhlapyhiksi erilliset näköislehdet. Toni Forssell

toimitus

Mediatalo Keskisuomalaisen isot lehdet ja sanomalehti Karjalainen ilmestyvät ensi vuonna joka päivä, sillä printtilehden ilmestymättömyyspäivinä julkaistaan erikseen tehtävä näköislehti.

Näitä näköislehtiä luetaan tavallisen näköislehden tapaan sähköisesti, ja ne on suunniteltu erityisesti mobiililaitteille sopivaksi.

Päiviä, jolloin paperilehdet eivät ilmesty, ovat esimerkiksi joulun pyhäpäivät, pääsiäispäivät sekä juhannuspäivä. Ilmestymättömyyspäivien näköislehtiä julkaistaan ensi vuoden aikana 12.

Kaikkien ilmestymättömyyspäivien kattaminen erikseen tehtävällä näköislehdellä alkaa tämän vuoden joulupäivästä. Käytäntöä on kokeiltu tänä ja viime vuonna jo useita kertoja.

– Kokemukset ovat olleet erittäin rohkaisevia. Asiakkaat ovat jo löytäneet tuotteen. Sille on tarvetta. Haluamme tarjota asiakkaillemme laadukasta luettavaa myös kaikkina niinä päivinä, kun paperilehti ei ilmesty, sanoo Väli-Suomen Media Oy:n hallituksen puheenjohtaja ja Savon Sanomien päätoimittaja Seppo Rönkkö

Haluamme tarjota asiakkaillemme laadukasta luettavaa myös kaikkina niinä päivinä, kun paperilehti ei ilmesty.

Ilmestymättömyyspäivien näköislehteä julkaisevat konsernin maakuntalehdistä Keskisuomalainen, Savon Sanomat ja Etelä-Suomen Sanomat ja konsernin muista tilattavista lehdistä Uusimaa, Keski-Uusimaa, Aamuposti, Länsi-Uusimaa, Etelä-Saimaa, Itä-Savo, Länsi-Savo, Kouvolan Sanomat ja Kymen Sanomat.

Näköislehtien tuottamisesta vastaa Sunnuntaisuomalaisen tuottaja Terhi Nevalainen

Sunnuntaisuomalainen on Mediatalo Keskisuomalaisen lehtien ja Karjalaisen yhteinen sunnuntailukemistotoimitus Väli-Suomen Media Oy:ssä, joka on Mediatalo Keskisuomalaisen tytäryhtiö.

Tämä lehti kuuluu Mediatalo Keskisuomalaiseen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut