Coca-Colan joulurekka aiheuttaa ruuhkia Tammistossa lauantaina – lentokentälle menijä, vältä Tuusulanväylää

Viime vuonna Coca-Cola-rekka ruuhkautti mm. Järvenpään. Lauantaina rekka pysähtyy Vantaan Tammistossa. arkisto/Sauvo Jylhä

Armi Suojanen

Tammiston kauppatiellä ja sen lähiympäristössä on tiedossa mittavia ruuhkia lauantaina 7. joulukuuta iltapäivällä, kun Coca-Colan joulurekka kurvaa K-Citymarketin pihalle. Jouluvaloin koristeltu rekka-auto on paikalla kello 15–19.

Coca-Cola ja Citymarketin kauppias järjestävät paikalle liikenteenohjausta, mutta ilman ruuhkia tuskin selvitään. Coca-Cola Suomen viestintäpäällikkö Théa Natri kertoo, että taksikeskukseen on ilmoitettu tapahtumasta. Takseille suositellaan, että ne välttävät lentoasemalle ajamista Tuusulanväylän kautta iltapäivällä, sillä rekan katsojat voivat ruuhkauttaa myös moottoritien.

– Emme halua, että kukaan myöhästyy sen takia lennolta.

Natri suosittelee, että Tammistoon tultaisiin mahdollisuuksien mukaan julkisilla liikennevälineillä.

Joulurekka kiersi viime vuonna ensimmäisen kerran ja väkeä riitti jokaiselle paikkakunnalle tungokseen asti. Helsingin keskustassakin jono ylsi Narinkkatorilta Stockmannin tavaratalolle asti, kun ihmiset halusivat nähdä rekan ja kuvata itsensä sen kanssa.

Vantaalta joulurekka suuntaa ensin Kouvolaan, mutta sen reittiä ei voida julkistaa, koska siitäkin voisi aiheutua ongelmia.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut