Vantaalaisopettajalle Vuoden isä -palkinto

Sosiaali- ja terveysministeriön myöntämän Vuoden Isä -palkinnon on tänä vuonna saanut kolme isää. Yksi palkituista on vantaalainenammattikoulun opettaja Petri Jaakola

Palkintoperusteissa on tänä vuonna kiinnitetty huomiota erityisesti työ- ja perhe-elämän yhteensovittamiseen ja turvalliseen isyyteen vaikeissa elämäntilanteissa.

Petri Jaakola on pystynyt antamaan lapsilleen turvallisen lapsuuden vaikeissa olosuhteissa ja rakentamaan turvallisen isän mallin ilman oman isän mallia. Hän on myös tukenut muita vastaavassa tilanteessa olevia miehiä Suomen Uusperheiden Liiton kokemusasiantuntijana ja vertaistukiohjaajana.

Lisäksi Jaakola on oman opetustyönsä ohella ollut tukena ja turvallisen aikuisen mallina sekä keskustelukumppanina nuorille.

Vuodesta 2006 jaetun palkinnon saivat tänä vuonna myös helsinkiläinen Miessakit ry:ssä toimiva Jukka Lagerblom ja Palokassa asuva yksinhuoltajaisä Hermanni Hyytiälä Palkinnon tavoitteena on vahvistaa isyyttä, tukea työn ja perheen yhteensovittamista, edistää lapsen etua sekä miesten ja naisten tasa-arvoa.

Lisää aiheesta

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut