Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lue Vantaan Sanomien uusi kuukausiliite Selkovantaalainen täältä!

Mielipide: Kotihoitoon Vantaalla tarvitaan autoja, ei muita kulkupelejä

Hoitajan mielestä ajatus sähköavusteisin moottorein varustettujen polkuautotyyppisten ajoneuvojen hankkimisesta kotihoidon henkilöstön käyttöön aliarvioi kotihooidon tekemää työtä.

Vantaan kaupunki miettii kotihoitoon poljettavia, moottoroituja ajoneuvoja (VS 12.10.).

Voi hyvää päivää sentään! Näkee, ettei näillä henkilöillä ole mitään tajua kotihoidosta tai kiireestä.

Voin sanoa hoitajana, että se liikuntapuoli kyllä täyttyy päivän aikana, kun ravaat portaita ja etsit autolle parkkipaikkoja.

Aikaisemmin kaupunki mietti sähköpotkulautoja. Ihan oikeasti Vantaan kaupunki, miettikää vaikka talvea ja auraamattomia teitä molemmissa vaihtoehdoissa.

Ja hankittiinhan se kolmipyöräkin. Ei millään pahalla, mutta kukaan ei sellaisella työmatkoja aja. Lisäksi se on kiikkerä, kertoo henkilö, joka testasi sitä.

Mitähän seuraavaksi? Ihan vaan tilaatte tarpeellisen määrän autoja kotihoidon käyttöön ja jätätte muut ehdotukset pöytälaatikkoon.

Aliarvioitte kotihoidon työtä. Ei siellä juurikaan maisemia katsella ja hengailla siirtyessä paikasta A paikkaan B. Luulisi kaupungilla olevan hieman isompiakin ongelmia.

Raivostuttavaa