Kuvat: Kukkaketoon kaksi uutta kerrostaloa – Toinen taloista tulee Bio Grandin viereen

Uuden talon rakentaminen on käynnistynyt maanrakennustöillä osoitteessa Neilikkatie 4. Kuva on otettu Tikkurilantien suunnasta. Tiina Örn

Tiina Örn

Tikkurilaan Kukkaketoon osoitteeseen Neilikkatie 4 tulevan uuden kerrostalon rakentaminen on alkanut maanrakennustöillä. Marraskuussa 2021 valmistuvaan taloon tulee 117 vuokra-asuntoa.

Asuintalo rakennetaan nykyisen parkkialueen paikalle ja parkkitilat siirtyvät tontin keskelle rakennettavaan pysäköintihalliin. Pihakannelle rakennetaan myös ulkoiluvälinevarasto. Uudisrakennukseen tehdään myös kaikille tontilla sijaitseville taloille yhteiskäyttöinen kerhohuone ja talopesula.

Alue rajautuu etelässä Tikkurilantiehen ja pohjoisessa Neilikkatiehen, länsipuolella on Bio Grand -elokuvateatteri.

Havainnekuva Neilikkatien uudesta talosta. Kuva: Tengbom Oy Tengbom Oy

Uusi asuintalo saa Kukkaketoon kaverikseen myös toisen uuden kerrostalon. Se rakennetaan osoitteeseen Unikkotie 6 matalan liikerakennuksen paikalle. Liikerakennuksessa on toiminut muun muassa Barona.

Unikkotien taloon tulee 58 uutta vapaarahoitteista omistuskotia ja kaksi liiketilaa.

Osoitteesta Unikkotie 6 puretaan matala liikerakennus ja tilalle tulee asuintalo, jossa on kaksi liiketilaa. Kuva: Tengbom Oy Tengbom Oy

Molemmat Kukkakedon uudet talot rakentaa Lujatalo oy.

– Unikkotien talon rakentaminen on tarkoitus aloittaa helmikuussa 2020. Asuntojen ennakkomarkkinointi on sujunut hyvin ja molemmat liiketilat ovat varattuja, Lujatalo oy:n asuntorakentamisen aluejohtaja Janne Mönkkönen kertoo.

Molemmat kiinteistöt omistaa Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma. Neilikkatien taloon tulee kahdeksan kerrosta ja Unikkotien taloon seitsemän.

Havainnekuvassa näkyy osoitteeseen Unikkotie 6 tuleva uusi talo. Kuva: Tengbom Oy Tengbom Oy

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.