Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vau! Miss Suomi Anni Harjunpäätä, 23, verrataan legendaariseen huippumalliin – ihailevia kommentteja sataa somessa

Viime lauantaina uudeksi Miss Suomeksi valitunAnni Harjunpäänviikko on ollut lievästi sanottuna hektinen.

23-vuotiasta naista on kiikutettu kuvauksiin, haastatteluihin ja muihin edustustilaisuuksiin kiivaalla tahdilla. Saapuessaan Skam-musikaalin kutsuvieras ensi-iltaan naisessa oli aistittavissa lievää turnausväsymystä, mutta hän ei vaihtaisi mitään pois.

– On ollut kyllä ihan uskomatonta. Välillä ei vieläkään käsitä, että minä voitin. Tarkoitus on kuitenkin päästä tekemään paljon töitä, joten olen vain iloinen, hän hymyilee.

– Erityisesti haluaisin päästä työskentelemään muodin parissa ja myös media-alan hommat kiinnostavat. Olen kuitenkin aika hetkessä eläjä, joten ei minulla ole vielä mitään tarkkaa suunnitelmaa.

Missititteli onalkanut näkyä naisen arjessa myös muulla tavalla. Esimerkiksi ennen lauantain finaalia hänellä oli Instagramissa alle tuhat seuraajaa. Parissa päivässä määrä on paisunut jo yli 4000 ihailijaan.

– Olen saanut ihan super paljon viestejä. Kaikkia en ole vielä kerinnyt käydä edes läpi.

Harjunpää oli monelle yllättävä voittaja ja esimerkiksi toiseksi perintöprinsessaksi valittuRiikka Uusitalooli vienyt nimiinsä lähes kaikki yleisöesitykset ennen finaalia. Harjunpää myöntää, että lavalla olleessaan hänelle tuli hetki kun oli varma ettei voittaisi.

– Minulla oli hyvä fiilis, mutta vastassa oli toki 9 upeaa tyttöä. Kun sain Miss International Finland -nauhan, tiesin etten voisi voittaa titteliä, sillä sen voittajaa ei voi valita Miss Suomeksi. Kun Riikan jaJutta Kyllösennimet oli ilmoitettu perintöprinsessoiksi, tiesin etten voisi sijoittua. Kun nimeni sanottiin, se oli täydellinen yllätys, Harjunpää muistelee.

Tilanteen takana oli sekaannus, jossa Miss Internationalin nauha annettiin erehdyksessä väärälle henkilölle näin ollen mahdollistaen Harjunpään voiton.

Naisen valintaon herättänyt positiivista huomiota kauneusalan piireissä. Esimerkiksi Yhdysvalloissa asuva ja siellä useita kirjoja julkaissut meikkitaiteilija Riku Campo vertasiIlta-Sanomien haastattelussaHarjunpäätä takavuosien huippumalli Jerry Halliin

– Anni on kokonaisuudessaan upea, mutta vielä hieman raakile. Pituutensa vuoksi hän toisin on jo kansainvälinen kaunotar, Campo analysoi lehdelle.

Harjunpäätä itseään kehut miellyttävät.

– Tuntuihan se ihan superihanalta. Tunnen Rikun ja on tosi kiva kuulla, että hän ajattelee noin.