Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lue Vantaan Sanomien uusi kuukausiliite Selkovantaalainen täältä!

Palkittava vanhusteko löytyi – julkistus Vantaan vanhusneuvoston juhlaseminaarissa

Vantaan vanhusneuvoston palkintoraati ruoti viime viikolla ehdotukset Vuoden vantaalaiseksi vanhusteoksi. Ikäihmisten hyvinvointia lisäävistä teoista sai lähettää ehdotuksia elokuun ajan ja niitä tuli 19 kaikkiaan 11 eri kohdetta koskien.

– Olimme positiivisesti yllättyneitä palkinnon saamasta huomiosta, kaupungin kuntalaispalveluissa koordinaattorina ja vanhusneuvoston sihteerinä toimiva Jenna Hirvonen iloitsee.

– Ehdotusten kirjo oli monipuolinen.

Palkintoraadin puheenjohtajana toimi asukaspalvelujen apulaiskaupunginjohtaja Jaakko Niinistö. Palkittava teko julkistetaan vanhusneuvoston 20-vuotisjuhlaseminaarissa 22. lokakuuta.

Seminaari on tarkoitettu eläkeläisjärjestöille ja vanhusneuvostolle sekä muille kaupungin luottamushenkilöille ja virkamiehille, mutta sitä on mahdollista seurata suorana netistä Vantaa-kanavalta (vantaakanava.fi).

Vanhusneuvosto on lakisääteinen yhteistyöelin, jonka tehtävänä on muun muassa olla ikääntyvien kuntalaisten osallistumis- ja vaikuttamisväylä elinoloihinsa vaikuttavien palvelujen suunnittelussa.