Kestikievarin syksy on jo käynnissä

Entisen kestikievarin Övre Nybackan syksy on tuttuun tapaan täynnä toimintaa, johon kaikenikäiset voivat osallistua. Päivi Tuovinen

toimitus

Kestikievari Övre Nybackassa (Nybackankuja 4) järjestetään koko syksyn ajan ohjelmaa niin perheen pienimmille kuin aikuisillekin. Startti otettiin viime maanantaina, jolloin perheen pienimmät pääsivät maalaustöihin.

Taloon tutustuttavat avoimet ovet järjestetään kerran kuussa. Tarjolla on myös luentoja sekä syystalkoot. Tapahtumia on pitkin syksyä ja ne huipentuvat joulumarkkinoihin sekä kauneimpiin joululauluihin.

Övre Nybacka on 200-vuotias entinen kestikievari, jonka omistaa Vantaan kaupunki. Talon toimintaa pyörittää Vantaa-Seura, joka myös vuokraa taloa erilaisiin perhejuhliin sekä kokouksiin. Varaustiedusteluja voi tehdä sähköpostilla osoitteeseen info@ovrenybacka.fi.

Syyskuussa talon ohjelmassa ovat: 2.9. klo 18–19 Avoimet ovet. 9.9. klo 10 ja 10.45 Kestikievarin perheaamu, jossa tunnustellaan ja leikitään pehmeillä materiaaleilla. 30.9. klo 10–11.30 Kestikievarin perheaamu – tarinatyöpaja. 30.9. klo 17.30 Vantaan historiakävely – Övre Nybackasta Lillakselle. Lähtö Övre Nybackan edestä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.