Veikkaus perustaa jälleen eettisen neuvoston – lakkautettiin vuonna 2017

Loton potti nousee ensi viikolla 3,6 miljoonaan euroon. Veikkaus

toimitus

Veikkaus perustaa eettisen neuvoston. Yhtiö kertoi asiasta tiedotteessaan äsken.

Veikkauksen hallitus päätti asiasta tänään. Hallitus velvoitti toimivan johdon valmistelemaan asiasta esityksen seuraavaan hallituksen kokoukseen, tiedotteessa todetaan.

Veikkaus perusti eettisen neuvoston jo vuonna 2003, mutta se lakkautettiin vuoden 2017 alussa kun Veikkaus, Raha-automaattiyhdistys ja Fintoto yhdistyivät.

Lisäksi yhtiö lisää pelihaittojen kehittymistä seuraavan vastuullisuusmittarin palkitsemisjärjestelmäänsä. Muutos koskee johtoa jo kuluvan vuoden osalta, yhtiö kertoo tiedotteessaan.

– Vastuullisuusperiaatteet ovat oleellisia kaikessa Veikkauksen toiminnassa. Yhtiö on jatkuvasti tehnyt toimenpiteitä vastuullisuuden toteuttamiseksi ja hallitus on säännöllisesti arvioinut pelihaittojen ilmenemistä, Veikkauksen hallituksen puheenjohtaja Olli-Pekka Kallasvuo korostaa yhtiön tiedotteessa.

Aiheeseen liittyvää

  1. Uutissuomalainen: Osa Veikkauksen hallituksesta palauttaisi eettisen neuvoston – ”Kyllä siinä on Homeros nukahtanut”, sanoo Ilkka Kanerva kohumainoksista 10.8.2019 12:26
  2. Veikkauksen toimihenkilöillä ulosmarssi – vastalause 400 hengen potkuille 8.3.2019 12:31
  3. Pro ja PAM raivostuivat Veikkauksen 400 hengen joukkopotkuista – "Vastuutonta menoa" 6.3.2019 18:51

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut