Stockmann nimitti uudeksi toimitusjohtajakseen Jari Latvasen

Uusi toimitusjohtaja Jari Latvanen on aiemmin HKScanin toimitusjohtajana, Stora Enson johtajana, toimitusjohtajana Findus Nordicilla ja useissa eri johtotehtävissä Nestléllä. Seppo Korkman

toimitus

Pahoissa talousvaikeuksissa kamppaillut Stockmann on nimittänyt uudeksi toimitusjohtajakseen Jari Latvasen Latvanen on toiminut aiemmin HKScanin ja Findus Nordicin toimitusjohtajana, Stora Enson johtajana sekä useissa eri johtotehtävissä Nestléllä.

– Siirryn innoissani Stockmannille tilanteessa, jossa uusi suunta on määritelty ja vähittäiskaupan alalla tapahtuu nopeita muutoksia. Stockmannilla on vahva brändi ja vankka sija laadukkaan ostoskokemuksen tarjoajana niin perinteisillä kuin digitaalisilla markkinoilla. Uusi strategia yhdistettynä osaavaan henkilöstöön tulee vahvistamaan asemaamme. Tavoitteenamme on asemoida Stockmann uudelleen tavalla, joka inspiroi ja puhuttelee kaikkia sidosryhmiä, Jari Latvanen kommentoi uutta tehtäväänsä Stockmannin tiedotteessa.

Kommentoi

Mainos: Helsingin Uutiset

Pääkaupungin keskusta on edelleen the place to be – katso tästä ytimen tarjonta

| Päivitetty

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut