Ilmailumuseolla ratkotaan mysteeriä pakopelissä

Ilmailumuseossa on mystiikkaa ilmassa lauantaina 10. elokuuta, jolloin museon tiloissa voi osallistua arvoituksen selvittämiseen mysteeripakopelissä.. Marika Lumme

toimitus

Ilmaisumuseolla pääsee ratkomaan arvoitusta mysteeripakopelissä, jonka tarina perustuu ilmailun ja alueen historiaan liittyviin tositapahtumiin. Osallistujien tulee ratkoa mysteeri annetussa ajassa vihjeiden perusteella.

Valkea valo -nimistä pakopeliä pelataan lauantaina 10. elokuuta kello 11–16. Lähdöt tunnin kestävään peliin tapahtuvat tasatunnein ja 1–4 pelaajan joukkuein. Museo on tapahtuman aikana avoinna normaaliin tapaan ja joukkueet liikkuvat muun yleisön joukossa.

Jokaisella osallistujalla on oltava oma lippu. Perusliput pelitapahtumaan maksavat 30 euroa. Pelien järjestäjä on Lilja Design Oy.

Aiheeseen liittyvää

  1. Moni kaupunki kiinnostui uutta paikkaa etsivästä Ilmailumuseosta – "Kaikki vaihtoehdot ovat vielä avoinna" 1.8.2019 7:05

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut