Onko sinulla persoonallinen koti, joka ansaitsee tulla esitellyksi muillekin?

Juttusarjassa on esitelty esimerkiksi kirppislöydöillä ja Kiinasta tuoduilla huonekaluilla sisustettu omakotitalo Kivistöstä. Arkisto/Päivi Tuovinen

Mia Lindström

Vantaan Sanomien viikonvaihteen lehdessä julkaistaan joka viikko asumiseen liittyviä juttuja. Nyt etsimme uusia vantaalaisia haastateltavia juttusarjaamme, jossa kurkistetaan paikallisten ihmisten koteihin.

Onko sinulla persoonallinen koti, joka ansaitsee tulla esitellyksi muillekin? Koti voi olla esimerkiksi omin käsin rakennettu omakotitalo luonnon keskellä tai pieni kerrostaloyksiö lähiössä, siihen voi liittyä mielenkiintoinen tarina, yksityiskohta tai se voi olla sisustuksellisesti mielenkiintoinen.

Loppukesästä ja alkusyksystä kurkistamme mielellämme myös vantaalaisten pihoille ja parvekkeille. Jos olet innokas kotipuutarhuri, sinulla on komea perennapenkki, satoisa kasvimaa tai viihtyisä parveke, kerro siitä meille.

Jos innostuit ajatuksesta, että juuri sinun kotisi tai pihasi sopisi juttusarjaamme, lähetä sähköpostia osoitteeseen mia.lindstrom@media.fi ja kerro, mikä juuri sinun kodistasi tekee persoonallisen.

Kommentoi

Mainos: Helsingin Uutiset

Pääkaupungin keskusta on edelleen the place to be – katso tästä ytimen tarjonta

| Päivitetty

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut