Viertolan autopalo on edelleen mysteeri – Poliisi: Jostain syystä tulipalot ovat lisääntyneet

Kuvituskuva. Arkisto

toimitus

Poliisi tutkii edelleen 15. heinäkuuta Viertolassa sattunutta autopaloa Rikoskomisario Leif Malmberg Itä-Uudenmaan poliisista kertoo, että tapausta tutkitaan tahallisena tekona. Nissan qashqai -merkkinen henkilöauto sytytettiin palamaan Kuminapolku 4:n pysäköintipaikalla. Palon epäillään syttyneen aamuyöllä. Poliisi pyysi vihjeitä autopalosta.

– Ratkaisevaa läpimurtoa ei ole vielä tehty, Malmberg kertoo.

Kuminatiellä on poltettu autoja tänä vuonna poliisin tietojen mukaan aiemminkin, maalis- ja huhtikuussa.

Itä-Uudenmaan poliisi on tutkinut tänä vuonna heinäkuun puoliväliin mennessä 50 tahallisesti sytytettyä tulipaloa. Tapauksista 17 on kohdistunut autoihin. Viime vuonna vastaavana ajankohtana poliisin tiedossa oli 40 tahallisesti sytytettyä tulipaloa, joista 10 oli kohdistunut autoihin.

– Jostain syystä tulipalot ovat lisääntyneet. Erityiseen huoleen ei ole syytä. Teot ovat edelleen yksittäisiä tekoja eikä niiden sarjoittumisesta ole toistaiseksi viitteitä, hän sanoo.

Autoilijan on vaikea estää tuhopolttoja.

– Pysäköimällä paikalle missä on kameravalvonta ja liikennettä voidaan varmaan jossain määrin ennalta estää tulipaloja, mutta useimmiten pysäköintivaihtoehtoja ole kovin paljoa.

Aiheeseen liittyvää

  1. Poliisi vahvistaa: Nissan sytytettiin tahallaan palamaan aamuyöstä Viertolassa – yleisövihjeitä kaivataan
    16.7.2019 14:33

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut