Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lue Vantaan Sanomien uusi kuukausiliite Selkovantaalainen täältä!

Kivistöstä urheilun uusi superkaupunginosa? Nyt sinne suunnitellaan myös jäähallia – HS: Hankkeella ei ole vielä tonttia

Hämeenlinnanväylän länsipuolelle Kivistön aseman läheisyyteen hahmotellaan jäähallin rakentamista. Alkuvaiheessa olevasta hankkeesta kertoo Helsingin Sanomat

Hankkeen puuhamiehiin kuuluva Jokerien entinen toimitusjohtaja Jukka Kohonen kertoo, että jäähallilla ei ole vielä tonttia eikä sille ole haettu kaupungilta suunnitteluvarausta. Jäähallisuunnitelmia on kuitenkin esitelty Vantaan kaupungin johdolle. Jäähallista on myös pidetty arkkitehtuurikilpailu, jonka voitti ukrainalainen arkkitehtiopiskelija.

Vantaan kaupunginhallituksen puheenjohtaja Sari Multala (kok.) toteaa uutisessa, että monitoimijäähalli olisi erittäin tervetullut Vantaalle.

Kivistön jäähalli on Helsingin Sanomien mukaan "vantaalainen hanke", mutta sen idea on tullut Jokerien ja Kiekko-Vantaan yhteistyöstä.

Kivistöön on suunnitteilla myös iso urheilu- ja kulttuuritapahtumien areena Se sijoittuisi Hämeenlinnanväylän ja Vantaankoskentien väliin. Kaupunginhallitus myönsi liikemiesten perustamalle Arena 3.3. Oy:n hankkeelle suunnitteluvarauksen kesäkuussa.

Alustavien suunnitelmien mukaan areenaan tulisi liikuntapalvelutiloja muun muassa jalkapallolle sekä toimisto- ja kokoustiloja. Areenan yhteyteen rakennettaisiin myös hotelli.