Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tikkurila Festivaalin järjestelyt sulkevat katuja jo nyt – Bussi 735 oikoreitille

Torstaina alkava Tikkurila Festivaali vaatii liikenteen poikkeusjärjestelyjä Hiekkaharjun urheilupuiston läheisyydessä 8.–15. heinäkuuta.

Puiston vieressä kulkeva Urheilutie suljetaan kaikelta ajoneuvoliikenteeltä Valkoisenlähteentien ja Vesjohdontien välillä. Kiertoreittinä voi käyttää reittiä, joka kulkee Valkoisenlähteentieltä Kielotien kautta Hiekkaharjuntielle.

Vesijohdontie on kokonaan suljettu ajoneuvoliikenteeltä. Tiellä on sallittu vain tapahtuman huoltoajo. Lisäksi Urheilutielle ajoa Hiekkaharjuntien ja Talkootien risteyksestä rajoitetaan.

Valkoisenlähteentieltä Vehnätielle sallitaan vain tontille ajo ja Kauratielle ajetaan Tikkurilan lukion kautta kiertäen.

Alueen asukkaat pääsevät ajamaan koteihinsa ja Hiekkaharjussa sijaitsevan kuntosalin sekä golfkentän käyttäjät voivat ajaa pysäköintialueille, mutta heidän pitää ilmoittaa liikenteenohjaajille olevansa menossa sinne.

Bussilinja 735 kulkee muutosten ajan suoraan Valkoisenlähteentietä Kielotielle.

Tikkurila Festivaali järjestetään Hiekkaharjun urheilupuistossa 11.–13. heinäkuuta.